Monday, December 21, 2015

Voucher FREE RM100 ZALORA

assalamualaikum semua..


Baru ni terima satu email dari pihak ZALORA. Alhamdulillah :D Rezeki hujung tahun 2015. Dapat voucher FREE RM100. Terima kasih ZALORA ! Kalau dua tahun lepas pilih baju untuk diri sendiri. Tahun ni pilih untuk encik suami sekali. Baju free dari ZALORA :)

Warna biru ni cik abam yang pilih. Baru sedondon katanya. Kalau tak memang mata ni melekat kat warna merah dah. Jubah merah kemeja merah. Haaaa..tapi sayangnya kemeja merah yang kami berkenan tu tak boleh guna voucher. So terus order kemeja lain warna biru dan jubah biru. Tak sangka bila da sampai memang cantik sangat warna nya ! Kemeja pun smart :D

Okay jom tengok jubah dan kemeja kami pilih. Total RM99 sahaja. Jimat duet. Tak yah bayar apa apa. Sukeeeee :)






 
warna real lebih gelap. sangat sangat puas hati :D



Nak baca pengalaman saya shopping free di ZALORA sebelum ni ? Boleh klik link dibawah :-



Sekian, Jumpa lagi next entry :D
Namie Beauty

6 comments:

Aqilah Azmi said...

sama lah kita uhuhuhu tp qila beli bag je hihu

QasehnyaRania said...

ciksu pnh dpt free voucher 50 hengget tu je.
pa pe pon tahniah nana :)
blh lah sedondon biru

Lieya Von Jay said...

hai nana :) kak liya pun baru2 ni dapat jugak.. 2nd time sejak jadi blogger ni

nana kimie said...

@Aqilah Azmi bag pun boleh dear :D ritu sebab memang da niat nak beli baju. tu cari jugak mana yang berkenan ^^

nana kimie said...

@QasehnyaRania tq ciksu =)

nana kimie said...

@Lieya Von Jay hai kak :D alhamdulillah. moga kita semua murah rezeki selalu kak. aamiin ^^