Monday, November 21, 2011

ceritera 20.11.2011 (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua..


sementara ada masa free neh boleh la nana update blog:) btw sekarang neh kat tempat nana petang-petang mesti hujan. tempat korang hujan tak? haa,jangan nak maen hujan pulak taw. demam nanti kan susah. haruslah nasihat orang laen sebab tuan blog nanakimie neh tak berapa sihat. tapi nak jugak sesibuk online ^-^

semalam 20.11.2011 antara tarikh yang chantek bagi nana. ada tak eh orang rebut nak kahwin tarikh neh? mesti korang ada kenangan untuk tarikh-tarikh cechantek macam tu kan. tapi pada nana semalam hari yang sangat memenatkan. kena pergi lawatan kat Perak. memang penat sesangat sebab balik hari. sampai bilik jew bukan dapat tido. kena pulak siapkan assignment dulu..huhu...padan muka buat assignment last minit kan^-^

tapi tengah penat-penat tu ada jugak berita gembira untuk nana! yang buat nana tersenyum and hilang cket penat jalan jaoh + duduk dalam bas lama-lama. alhamdulillah...en.kimie sudah ada kereta. at last dia dapat jugak apa yang dia nak. haruslah nana tumpang gembira sekali:) nana ingat lagi apa dia cakap. nanti dah setel pasal kereta boleh pikir benda laen pulak. pasal umah, tanah and laen-laen....alhamdulillah....semoga segala urusan en.kimie dipermudahkanNya...

nota kaki : rasa macam nak buat giveaway lagi lah. seronok bila dapat share something dengan kengkawan. special giveaway in november. ok tak? ^-^

Namie Beauty

5 comments:

Juey Hame said...

wah, tumpang gembira sekali lah. jueyhame xde ape pon yg best berlaku pada 20.11.2011 ^_^

Myra Jay said...

Wahhh dah ada keta ye cik abe..Okla tu :)



Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

nanakimie said...

Aku DaN SeSuAtU : insyaAllah..t nana join yer:)

Juey Hame : hehe...takpa:)

sis myra : alhamdulillah sis....t free2 nana komen lagi yer:) gudluck sis!

♥ MRS ZACKS ♥ said...

kalau buat g.a tu invite2 lah ye ^^ kalau ade kelapangan nak join :)

nanakimie said...

hehe..mesti:)tapi xtaw lg nk buat bila