Wednesday, February 29, 2012

Wonderful Weekends! Carter's Boy Bodysuit pilihan hati (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...


cerita weekend lepas yang tak abes-abes ^-^ memang tujuan utama nana keluar nak cari baju baby. untuk anak buah nana and en.kimie. mujur lah dua-dua baby boy. senang nak cari sekali. masuk mall je mesti nana heret dia masuk Anakku and kedai-kedai baby yang lain. pergi SACC Mall takda yang berkenan. pergi Jusco Bukit Raja pun takda yang berkenan. 


baju baby pilihan nana carters yang macam gambar kat atas neh. suka sangat nengok baby pakai. masa akak nana pregnant lagi dia berkenan nak beli. yang satu pek ada sekali banyak tu. tapi tak berkesempatan nak beli. nana dah niat nak bagi carters neh la. 


survey banyak tempat jugak la. last-last jumpa kat ekspo buku islam putrajaya tu. murah la berbanding tempat yang nana pergi sebelum ni. tapi banyak yang size 3 and 9 bulan. en.kimie suggest ambek yang 9 bulan. dia cakap takpa besar pun. nana ikutjela. mana pandai nak beli baju-baju baby ni^^

dah ambek dua set kan. so, en.kimie mintak kurang dekat abang tu. dah beli tu sengih sensorang nana tau. puas dok cari akhirnya jumpa jugak. cerewet jugak nak cari baju comel-comel neh. 


nota nanakimie : gambar-gambar di atas credit to onebabyworld


Namie Beauty

28 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..comel3 belaka bju ni..

Zie said...

Cantik.. memng niat nk beli kt baby ni nnti.. dulu si kkk pun pnh pkai .....

AnneRaini said...

memang comel..kalau gi shopping baju baby boleh jadi gile tau...gile membeli..hahaha

aanie said...

suka gak tgk baby pakai rompers...masa adam kecik2 dulu, mmg rajin beli rompers....

Siti Asiah said...

akak pun tengah dok cari romper neh tuk my baby baru nie...:)

lieynanilaz said...

cantik2 kaler!!...memang boleh pening nak pilih..

adianiez AIDA said...

comel tahap maksima!!! aida pun nak beli utk baby dlm perut ni nanti :) comel!!!!

nota kaki : da singgah blog aida lom ari ni? ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

tiefazatie said...

comel gle!hehe

cIk JanNah said...

ya allah comel nya. geram betol tgk. jannah kadang teringin nak beli buat stok bila ada baby sendiri nanti. tapi bila pikir tyme jannah ada baby kompom baju tu dah oudated. hehe

::CIK LYNN:: said...

lynn pn ska gk bju cmni...comel sgt2...=p

dear, kt sni http://www.lyssasecret.com/2011/03/tutorial-reply-to-comment.html

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tula,geram nana:) rasa nak beli semua je...hehe..mcm la banyak duet kan ^-^

nanakimie said...

@Zie beli la sis, nana suka ngk bby pakai:)

oo,mesti ada lagi bju kakak2 dia kan,boleh la bg bby pulak pakai nanti:)

nanakimie said...

@AnneRaini hehe....tu la, semua2 nampak comel:) rasa nak angkut semua baju2 tu bawak balik ^-^

nanakimie said...

@aanie nampak selesa je diorang pakai,lagipun lengan pendek,xpanas:)

nanakimie said...

@Siti Asiah cari jgn tak cari sis:)

nak mudah beli online je...^-^

nanakimie said...

@lieynanilaz kan sis kan:)

cantik2 dan comel2 belaka, hee....^-^

nanakimie said...

@adianiez AIDA beli banyak2 tau sis,hee...mesti comel je baby sis pakai nanti:)

nanakimie said...

@tiefazatie comel sangat2x kan ifa:)

nanakimie said...

@cIk JanNah wah,advance tu,hee....aah,xbestla beli awal2:)

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: yup,comel sesangat kan cik lynn:)

ok,tq!nana da berjaya da buat ni,hee...

IntaNBerliaN said...

pandai kimie... a'aa nana.. amik yg besar pun xpa.. baby ni cpt je membesar :-)

Tihara said...

comel kan..bila tah nk merasa pilih2 baju baby seniri..teringin lak akak :)

tomatokering :) said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suke sangat tengokk baju baby sampai membe kate dah tak sabar nak kawen.. U_U

comelll sangat :D

Naili said...

ehhh pergi jusco bkt raja ke? dh dekat dgn umah tu.. 10-15 minit dr rumah aku

nanakimie said...

@IntaNBerliaN hehe....nana xpandai nak agak,1st time beli baju baby:)

nanakimie said...

@Tihara comel sangat:) geram nana nengok baju2 baby,hehe...xpe,xlama lg turn sis la tu:)

nanakimie said...

@tomatokering :) haa....xlama da la tu cik tomato:) jgn lupa jemput nana tau tawen nnt ^-^

nanakimie said...

@Naili tula,teringat ko...sebab pada resit ak beli tu,dia tulis jusco bandar baru klang,ingat klang je igt ko..hehe...