Saturday, March 3, 2012

Wonderful Weekends! last destination..from Nilai to IOI Mall Puchong (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

tajuk je den pandai speaking. nak buat entry fully in english memang rosak segala tok nenek grammar kang:) neh last entry pasal weekend lepas ye. mesti ada yang cakap eh eh tak abes-abes pasal wonderful weekends dia kan. tak kisah la ^-^ dah nama pun blog nanakimie. harusla segala aktiviti nanakimie nana coret kat sini:)


okeh, before gerak ke Nilai kitorang breakfast dulu. selalu dengar kalau pergi Nilai orang dok shopping barang kawen macam tu kan. tapi kitorang pergi sana bukan shopping benda-benda gitu. en.kimie nak cari accesories kereta dia. sekejap je dekat Nilai. dah jumpa apa yang dia nak terus gerak ke Putrajaya. singgah ekspo buku Islam tu. lepas tu baru gerak ke Puchong.


 credit to google


1st time nana pergi IOI Mall neh. dari jauh dah nampak bangunan dia. besar jugak la bagi nana. nana suka masuk popular dia. best. macam-macam ada. tapi sebabkan voucher nana pun dah abes. nengok gitu je la. huhu...kasut dah dapat. buku2 dah dapat. so,cari barang en.kimie pulak. puas cari satu mall tu beg badminton dia. tapi takda yang dia berkenan. dah penat cari, en.kimie ajak makan. kononnya lepas tu dia nak nengok Adnan Sempit 2. tak dapat jugak nengok sebab seat dah penuh. 


setiap tempat kena limitkan masa. sebabnya en.kimie nak balek da petang tu. keluar IOI Mall cari accesories kereta dia lagi. mujurla apa yang dia nak tu ada. orang tu dah siap pasang apa semua. terus balek. elok je keluar tempat accesories kereta tu. hujan lebat. gerak slow-slow je la. dah hantar nana balek. dia pun gerak balek. huhu...so,tamat lah sudah aktiviti nanakimie weekend lepas:) 


nota nanakimie : weekends neh masa untuk rehat pulak. kengkawan ada pergi mana-mana ke? 


Namie Beauty

15 comments:

Detective Fiqa said...

bestnyerr. df duduk rumah je tau. sedih =.= hehe

Naili said...

amboi-amboi.. den pun nak speaking lah.. heheh.. hey u pretty, pls check out my new post http://nailinahar.blogspot.com/2012/03/current-obsession.html

::CIK LYNN:: said...

srnok nya jln2...hehhe...cik lynn pn jln2 gk...tp rs xpuas lg...huhu

::CIK LYNN:: said...

srnok nya jln2...hehhe...cik lynn pn jln2 gk...tp rs xpuas lg...huhu

Tihara said...

akk dh lama tk turun kl..dh lama tk g ioi ni..dlu dkat je dgn rumah akak :)

nanakimie said...

@Detective Fiqa ololo...takmo la cedey2:) duduk umah la best! dari nana yg duduk hostel ni,huhu....

nanakimie said...

@Naili oit, pretty ke? ^-^

okeh! doh check out doh:)

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: bab jln2 mmg xpenah rasa puas kan..heee:)

nanakimie said...

@Tihara oo,sis duk puchong ye dulu?

bestla kalo umah dekat dgn shopim mall kan sis:)

::CIK LYNN:: said...

btol2...rsa xnk blk hostel...hehe...pstu msa pn cpt je rsa...=p

IntaNBerliaN said...

best jugak xtvt weekend nana minggu lps ek... byk jln.. leh cuci mata..hihii

tiefazatie said...

wah..datinG!hee

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: tula, kalo gerak pagi...sekejap je dah rasa petang..hehe...nak balek msti touching2 ^-^

nanakimie said...

@IntaNBerliaN best2x!hee...even xdpat p snow walk,dapat jugak la nana jalan2...^-^

nanakimie said...

@tiefazatie tula,bukan selalu dapat dating.jaoh ^-^