Monday, February 27, 2012

Wonderful Weekends! takda rezeki nak bersejuk-sejuk di Snow Walk,I-City (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua....

tajuk wonderful. tapi ada la dua tiga benda yang tak berapa wonderful^-^ tak kisah la kan janji dapat jalan-jalan:) semalam dah ceta pasal voucher buku sekarang neh nak ceta pasal 1st day aktiviti kitorang.


credit to google


sebenar eh nana teringin sangat nak pergi snow walk tu tau. ramai jugak la blogger dok update pasal tempat tu. so, bila en.kimie kata dia nak mai jumpa nana. nana pon ajak la dia pergi snow walk,i-city. malangnya bila dah sampai sana. tiba ada notis kata tempat tu tengah dibaiki. adoi....patah semangat den tau;p


dah kebetulan ada kat shah alam nuh. terusla nana ajak dia jenjalan kat sana. pergi SACC Mall. masa tu ada pameran pengantin tau tapi kitorang tak nengok pun. masuk SACC Mall tu pun sekejap je sebab takda apa sangat. ada show apa ntah banner Berita Harian. ingat kalau member ada kat uitm nak la jumpa. tapi dia tak abes lagi cuti.

  
dah puas jalan-jalan kat situ. kitorang pergi jusco bukit raja pulak. masuk mph takda yang best. masuk popular berabes jugak la dua keping voucher tu. sampai kelaparan en.kimie tunggu nana pilih buku ^-^ before keluar jusco tu dia request nak makan aiskrim mcd. sundae apa ntah. nana kurang aiskrim2 gitu. suka paddlepop yang murah tu je :)


kalau dulu bab makan mesti nana yang tukang suggest nak makan mana. kali neh dia dah request nak makan pizza. nana on je sebabnya en.kimie pun kena bawak nana makan kat satu tempat ni. wajib bawak nana sebab nana teringin sangat-sangat! cuba teka apa yang nana teringin sangat nak makan tu?:)


Namie Beauty

18 comments:

IntaNBerliaN said...

wah.. mesti frust sgt kan sbbnya dahlah kita dah berangan.. bila dh sampai xleh masuk pulak.. adehh

::CIK LYNN:: said...

tmpt mna nana? yg 'lalang' 2 eh...pa nth nma dia...hehe

fieda said...

alamak..tak reti la nk teka nana...

Zie said...

Ala siannya...sabar yer

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..nak gak..hihi.

CikAnyss' :O said...

pizza sedap ..errr nak teka cemna eh .. bgtaw laa , heheh

aisya said...

alamak.. nana ckp pasal pizza ni teringin jugak la.. huhu

cIk JanNah said...

alah kesiannya tak ada rezeki nak ke sana. takpe nana next tyme boleh pegi lagi kan?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

uiks, cam besh aje tempat tu,
so far lom sampai lg..
kena tag ni, a place should go cuti skolah ni.. hehehhe..

pssst, nk FM free tak, meh la sini!

nanakimie said...

@IntaNBerliaN tu la,lepas pada tu monyok je nana tau..en.kimie dok gelak-gelak kan nana,huhu....takpa, dia kata nanti dia bawak nana p sana lg...hee...terus ceria je lepas tu ^-^

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: bagan lalang ye cik lynn maksudkan? tu pun teringin jugak nk p..hee...mcm best je kan...tp yang nana teringin sgt nk p dr dulu snow walk ni lah...:) xdapat nak p oversea main salji,p snow walk ni pun dah ok da:)

nanakimie said...

@fieda hehe..saja je nana suruh teka-teka:)

nanakimie said...

@Zie tu la sis, sabar je la kan:)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI nak apa dear? piza ke aiskrim? hee...

nanakimie said...

@CikAnyss' :O sedap tu sedap, tp cepat kenyang bila makan:)

hee...nana teringin nak makan sate kajang je ^-^

nanakimie said...

@aisya haa,bole la call delivery...:) terus sampai depan pintu umah..hee..

nanakimie said...

@cIk JanNah betul3x!:) en.kimie pun kata nanti kita dtg lagi..hee...

nanakimie said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ nana nengok gambar je dah dapat rasa tempat tu besh sangat2x! dengan sejuk2 nya..hee...ala-ala oversea gitu,even org kata salji dia mcm ais batu campur yg kasar2 tu..hehe...xkira nak jugak pergi:)

bawak anak2 mesti diorang seronok,sebab ada jugak mainan kt dalam tu:)