Wednesday, February 15, 2012

Wordless Wednesday....Aiskrim Goreng (◕‿◕✿)

Namie Beauty

32 comments:

::CIK LYNN:: said...

ni aiskrim goreng kn...=)

fieda said...

sedapnyer nana aiskrim goreng ni...slurrppp..kak fieda tak pernah merasa lagi..

nanakimie said...

cik lynn : iye:) perisa paddlepop lagi...heee....

sis fieda : dulu nana pernah makan tapi guna roti bun,yang ni roti dia da lain da...

gambar credit to google:) dah lama xmakan rasa sedap sangat ^-^

IZZATI MUSTAFA said...

sy dh mkn,,sedp2

nanakimie said...

sedapkan:)

kadang nana ambek roti biasa tu,letak askrim..siap utk dimakan:) makan mcm tu pun sedap,xpayah goreng2...hee^-^

Nadiah Sidek said...

nana ni buat akak terliur la..uhuhu. lama tak makan aiskrim goreng

Zie said...

Katmana dapat ni? Ish ishk

Siti Asiah said...

Mang sedap...wat sendiri lagi sedappp...:)

Cik Muda said...

yummy ice cream goreng..~

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh try la plak..

diana said...

cantik jadinya..
pernah buat tapi jadi tak lawa macam ni..:P

yad'z said...

sedappp... sedappp.. sedappppp.. ><

nanakimie said...

sis nadiah : hehe....nanti sis buatla bg safiya makan,mesti dia pun suka:)

sis zie : abang nana beli kat area kawasan umah nana, dulu2 xcantik je rupanya, sekarang nampak lagi menarik..hee...ada macam2 perisa,abang nana yang paddlepop and coklat ^-^

nanakimie said...

sis asiah : betul2:) tapi kalo nana buat sendiri xjadi cantik macam ni...^-^

cik muda : yummy~

yui : harus cuba neh:) tp nana xleh makan banyak,cepat muak,kalo aiskrim dia da start cair,xsdap sangat...hee...kena makan terus lepas beli:)

nanakimie said...

sis diana : nana xpernah buat sendiri pun,hee.....xpe,lama2 da terer jadi la canik mcm ni:)

yad'z : betul3x!:)

Cik Adieb said...

Mintakkk aiskerim goweng ... hehe :)

CIK MAY said...

masa mula-mula aiskrem goreng kuar dulu batak jugak g try..hehe..ni dah lame tak pekene..

Affan Ruslan said...

Kat mana beli ni kak?
Saya first time dulu masa di terengganu, kalau tak silap. Masa tu ais krim goreng ni masuk suratkhabar hahaha


ps: jemput join lucky draw di blog saya :D

nanakimie said...

cik adieb : hee...boleh aje....:)

cik may : nana dulu kenal masa sek rendah,rm1 je satu...punya banyak beli,hehe....

affan : kat area kawasan umah,oo,ada masuk paper ye masa tu,

amal : best sangat:) ok,t nana terjah ye...

IntaNBerliaN said...

nana, akak dah terliur nih.. nak sikit..hihii

nanakimie said...

hehe...dah abes pun nana makan....:)

Sya Isya said...

tak pernah rasa aiskrim goreng. teringin gak nak makan.

nanakimie said...

lepas ni bole la try..sedap:)

Nisa Greennnpanda said...

huhu~..
t'liur lak...
lame gile xmkn aisrkim goreng nie.. >_<

nanakimie said...

hehe...cepat2...g cari aiskrim goreng:) kalau rajen buat sendiri pun bole kan nisa:)

mama_umar_maryam said...

mmg nmpk sgt tempting la nana , slurppp

Naili said...

nana, aku baru je makan aiskrim goreng last week kat shah alam kedai cina muslim.. sedap, tp kalorinya tinggi... klu nak diet x sesuai mkn aiskrim goreng ni.. btw, im on diet now.. cewaahhhh... :P

nanakimie said...

mama umar maryam : hehe.....:)

naili : adoila,mek neh cakap pasal kalori la pulak,hee....bukan mkn selalu pun ^-^

diet la sgt...kte ngk ye nanti sape yg mkn bnyak;p

Naili said...

wahhhhh... ko mencabar aku nampak... fine.. aku serius on diet ni weyhhh.. tp jgn g taw org lain lah.. diam2 je.. aku bg tau ko ni, rahsia.. hehehe :P

nanakimie said...

yola,c u tomorow k:)

Izan Ishak said...

wahhh...nana buat sendiri ye? sedapnyaaaa!

nanakimie said...

hee....xdela sis:)

abang nana yg belikan,nana tukang makan je^-^