Saturday, March 31, 2012

Penggunaan Berhemah Voucher Buku RM200 (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua....

adoi, tajuk...berhemah lah sangat kan :) awal-awal lagi masa voucher tu sampai dekat tangan nana. hati neh dah tak sabar-sabar nak guna. jeles je nengok blog-blog yang update diorang shopping buku guna voucher tu.

nana dah plan dengan en.kimie kalau jumpa nanti nak shopping buku dulu. tu yang penting. kedua penting cari baju baby ^-^ so, before guna voucher tu nana da listkan buku-buku yang nana nak beli.


notebook hasil join giveaway


sekali dengan notebook neh nana angkut masa jumpa en.kimie. siap tunjuk dekat dia buku apa nak beli ^-^ tapi biasalah ada jugak buku yang nana tak dapat. so, nana buat plan B. ambek buku-buku yang nana nak tapi takda dalam list.


next entry nana update buku-buku yang selamat dibeli ye. ada macam kisah time guna voucher neh. dah beli boleh pulak tercicir satu buku tu. so, anggap takda rezeki je la kan ^-^ tapi camna pun nana tetap jugak beli buku yang nana nak and tak dapat tu even voucher dah abes :)


Namie Beauty

4 comments:

aisya said...

nana, kalau sy la.. xdapat nk buat list ni.. masuk kedai buku gerenti rambang mata.. list pun ntah ke mana.. haha!

tiefazatie said...

nice la dear,harus la buat mcm nie kan2..hee

nanakimie said...

@aisya hee...kalo xlist mcm neh jgn arap nana nak dapat buku2 mcm tu,silap2 masuk kedai buku terus sambar novel2 je semua..hehe...tu yg nana buat list tu:)

nanakimie said...

@tiefazatie aah,harusla...hee..baru puas membeli:)