Sunday, March 4, 2012

feedback baju baby (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...
 

nana ada ceta kan baru ni nana keluar cari baju baby untuk anak buah nana and en.kimie. so, minggu lepas en.kimie kirim baju tu kat akak dia sorang lagi sebab akak dia nak balek qlate minggu ni. 1st time beli baju baby teringin jugak nak tau ok ke tak pilihan nana tu. and pagi tadi nana dah pun dapat feedback pasal tu:)
 
 
kat bawah neh sms antara mama amir dan nana ^-^





" salam..mie dan nana..trimo ksih hadioh ko amir deh...come baju amir..4helai plop tu..trmo ksh neh "
 
 
sama-sama kak :) baju baby semua comel-comel. geram nengok. size baju tu kimie yang pilih. dia suruh ambek yang 9 bulan sebab takut amir cepat besar.hehe
 
 
" hehehe..btl2..cpt besar doh amir..nnti glrn auntie nana plak..."
 
 
oo, baby cepat besar kan kak :) akak nana bersalin 20feb ri tu, dapat baby boy jugak. keluar 3.96kg. sekarang dah 4kg:)
 
 
"  owhhh..ye ke...a'ah...besar ank kakak nana eh..blo nok mai klate? "


huhu..memang teringin sangat nak p sana. tapi tu la xtau bila....


~the end~
 
 
kalau borak dengan kakak or ma dia mesti tanya bila nak mai qlate. huhu...bila la nana dapat p sana kan. best je dengar cik lynn ceta pasal qlate. nana pun dah lama sangat tak p sana. last masa darjah 6 tak silap..
 
 
Namie Beauty

24 comments:

::CIK LYNN:: said...

hehehe...xpa...xlama lg nana dtg la...stay teros kt kelantan ni...=p

NOOR FATIN said...

saya xreti la beli baju baby. xpenah beli lagi kot. xde pengalaman.. eheheh

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: huhu...bila la agaknya,stay terus tu tgu tawen nt la kot ^-^ kalo dapat p skrg dapat jumpa cik lynn kan:)

nanakimie said...

@NOOR FATIN nana pun xreti jugak..hehe...1st time beli,mujur la ada kimie,nana mintak pendapat dia la:)

::CIK LYNN:: said...

2 la...kalu nana dtg, bleh lynn bwk nana jln2 sni dlu...=)

Naili said...

ohoiii... cepat2 lah pegi kelantan.. family kimie dh byk kali ajak tu.. jgn tolak byk kali, kesian family kimie :) wink2.. heheh.. wahhh pndai dh kamu membeli baju baby ye.. :P

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: wah,betul ke ni?hehe..pastu cik lynn blanja nana makan kan ^-^ bestnya!hehe...

nanakimie said...

@Naili haish tu la,serba salah dibuatnya,huhu....eh,mestila den pandai:)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... nasib baik mama amir sk kan ;-)

Noraim said...

sila2 datang sini ye. hihi.

Tihara said...

akk baru je jln2 kat qelatey tp kat gua muasnag jer..huhu :)

fieda said...

nana..nanti ada rezeki insyaallah dapat la gi sana..

nur anis said...

hai jannah..haha..kat sini kita jumpa kan..:)

tiefazatie said...

wah..sgt comel!hee...

aisya said...

suke beli baju baby ni.. sbab baju baby sume comel2.. jadi rambang mata nk pilih.. hehe

nanakimie said...

@IntaNBerliaN aah,naseb mama amir suka...hehe...

nanakimie said...

@Noraim ooo.org qlate jugak ye? hee...bole la bawak nana jalan2 sana nanti kan ^-^

nanakimie said...

@Tihara nana lama dah x ke sana,huhu....

nanakimie said...

@fieda amin....insyaAllah...:)

nanakimie said...

@nur anis hai hai!hehe....tu la,jejak kaseh...cewah;p

nanakimie said...

@tiefazatie ^-^

nanakimie said...

@aisya nana 1st time beli,mmg rambang mata...semua comel2...so,harusla cari yg paling comel kan ^-^

AnneRaini said...

orang dah ajak tu, eloklah pergi..boleh gi supping kat rantau panjang..hehe

AnneRaini said...

orang dah ajak tu, eloklah pergi..boleh gi supping kat rantau panjang..hehe