Tuesday, July 10, 2012

07072012 @ Alamanda, Steamboat Antarabangsa & Floria 2012-part 2

 assalamualaikum semua....

sambungan entry sebelum ni. siap makan dekat steamboat antarabangsa nana ajak en.kimie p floria. da cari parking tiba eh betul ke ni tempatnya. sebab kitorang main ikutje orang masuk parking. rupanya memang tempuh booth2 jualan dulu. da macam pasar malam je. maklumla 1st time jugak p floria ni. takda beli apa pun sebab da kenyang.




nana takda la fanatik sangat dengan bunga. tapi sebab orang dok p nak la jugak p nengok kan. memang ramai sangat orang.  ada band mana ntah yang memikat hati en.kimie nengok. pakat pakai baju harimau malaya je semua. lama nana dok tunggu dia nengok band tu. diorang siap nyanyi lagu anak kampung lagi. bestla muzik  dia.




abes show tu ada show orang api pulak. sebabkan orang depan tinggi2 terpaksa la nana jengketkan kaki. da tak dapat nengok tu nana ajak en.kimie p tempat laen. otw p tempat parking singgah tempat jualan. nana just belikan payung colourful untuk my sis. payung untuk berphotoshoot nanti. rm15 mintak kurang dia bagi rm14 je.



Namie Beauty

14 comments:

eyjalukman said...

wahh bestnyee !
da lma cri payung tu tp tk prnh jmpa. hehh

IntaNBerliaN said...

payung ni cantik kan.. akak mmg berkenan dr dulu lg.. :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh jalan2..hihi..cntik pyung cmtu..

tiefazatie said...

wah..best tue..hihi

Saya Disini said...

wah..best kan

Zie Madini said...

dulu time zaman kecik² mak selalu bawa payung gitu. skrg jarang dah nampak payung patern gitu nowadays kan..hehe

AnneRaini said...

payung yg ada setiap kali ada karnival..hehe

nanakimie said...

@eyjalukman oo,yeke...hee...ase nana hampir tiap kedai kat sana ada jual payung ni,xpe next time bole la eyja cari payung ni kat sana:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN aah,cantik..besar pulak tu,hee...akak nana la suruh cari payung ni,dia nak bergambar masa kawen nanti^-^

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI aah,besh2x!hee..cantik kan yui:)

nanakimie said...

@tiefazatie heee...dpt jalan n makan mmg best kan ifa^-^

nanakimie said...

@Saya Disini aah,best..1st time p floria ni:)

nanakimie said...

@Zie Madini oo,yeke sis...nana tau kewujudan payung ni pun bila ngk org slalu berphotoshoot dgn payung neh,hee...chantek^-^

nanakimie said...

@AnneRaini aah kan sis,hari tu masa pc fair kat tmpat nana pun ada jual payung ni,hee...