Wednesday, July 11, 2012

seharian di IOI Mall 08072012 (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

penat berjalan hari sabtu tak abes lagi. ahad p IOI Mall pulak. ada peluang jalan-jalan ni tu yang gunakan sebaiknya. pasni en.kimie nak balek qlate da. practical kat sana. okeh macam biasa sebelum jenjalan p breakfast dulu. nana ambek nasi lemak en.kimie ambek nasi berlauk. milo ais dia manis ya amat. huhu......

masa mai dulu rasa macam besar je mall dia. bila da lama duduk dalam tu rasa kecik pulak. dok ulang alik jalan yang sama je la. masuk je en.kimie terus p beli tiket spiderman. mujur ada rezeki dia nak nengok. jam 3.20pm. tu pun tinggal seat depan-depan jugak. xbest katanya kena mendongak.

ada lebih kurang 4 jam lagi before spiderman start. memula cari barang nana dulu. lepas tu baru cari raket tapi takda model yang dia nak. masa nana p tu ada jualan nset samsung and csl. murahla. en.kimie da berangan nak beli camera dslr. nana pun harusla berangan jugak nak ada tab sendiri. hope wishlist kami tercapai^-^

pastu masuk kedai bodyshop. ada diskaun 10% untuk 3 barang. nana ambek perfume, shower gel and lip balm. 1st time beli barangan bodyshop. saja nak try. terusla orang tu suruh nana jadi member. dia la yang promote 3 barang tu. da solat apa semua p makan dulu. dedua nak makan pizza. order set meaty feast1 dengan super supreme. total rm49.20...


 
cheesy bites chicken steak pizza & super supreme pizza! nyummy! tapi pizza yang terbaru ni nana kurang sikitla. huhu...



nak makan pun kena bajet masa tau. ada 15 minit gituje. cepat-cepat en.kimie suruh nana makan sebab nak nengok spiderman dia tu la. so yang selebihnya suruh akak tu bungkus. nana xlayan ceta spiderman gini ceta omelayu nana layanla. tapi bila nengok ritu best jugak. even rasa berat je mata masa nengok tu still nana nengok sampai abes tau. ada jugak part sedih. ingatkan nana xda feeling langsung ceta macam ni^-^



Namie Beauty

14 comments:

Saya Disini said...

sedpnye piza

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya pizza :-)

haz said...

wahhh wahhh. sgt tempting ye tgk pizza nie.. hee >.<

AnneRaini said...

dah lama tak nengok wayang..kesian tak kat akak?

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtry lg pizza ni..

Ardini Humaira said...

dni ritu order piza baru.. dia kasi ayam.. dni mintak beef,. huhu

nanakimie said...

@Saya Disini hee.sekarang nana da mula suka piza,kalo dulu kfc je:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN best best^-^

nanakimie said...

@haz hehe..da mkn rasa nk mkn lagi:)

nanakimie said...

@AnneRaini hee,nati bawakla kasyah ngk wayang:) karoke pun suda kan sis ^-^

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tryla yui,nana kurang sikit,sbb nenas dia tu,huhu...

nanakimie said...

@Ardini Humaira oo,yeke nana dulu terus org tu ckp beef da abes,nana redhajela ambek aym,hee....

tiefazatie said...

pizza baru eh?x try lg nie..hee

Naili said...

Nana, sedapnye pizza tu.. nmpk sedap, tp x sedap ye..