Tuesday, March 5, 2013

guna Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M) @POPULAR & MPH

assalamualaikum semua...

ahad 24 FEBRUARI baru berkesempatan ambek BB1M, kalau tahun lepas dah dapat baucer RM200. tahun neh dapat pulak RM250.


terima kasih KP!

  memula jemput cik syikin dulu kat kolej. kami ambek baucer sesama. nasebla tak kena beratur lama. pastu terus ajak en.kimie p ioi mall. nak jugak p sana even baru lepas banjir kilat. suka sebab Popular dia best besar and banyak pilihan. 


sampai sana memang tempat parking pun masih dalam kerja pembersihan. risau jugak kalau2 banjir lagi. en.kimie siap pesan da tak boleh lelama. so sebelum shopim buku wajib isi perut dulu. kami berNandos.



perut dah kenyang terus p Popular. masuk je..dalam hati boleh tak nak ambek novel neh. aim harusla nak ada novel dua tiga bijik:)

masa nak bayar tu siap ambek mainan tinju2 lagi untuk anak buah. sekali xlepas. cashier tu cakap code dia xtermasuk dalam BB1M. yang ada code depan 2000+++++ xboleh. even cik syikin ambek botol air harga rm90 pun xlepas sebab ada code 2000++++. nasebla novel lepas. maybe kategori buku kot^-^


mainan tinju2 yang dimaksudkan. credit to google

cik syikin dalam masa sejam lebih dapat abeskan RM200 kat popular. nana just guna RM50 je dulu. esoknya semangat survey buku kat MPH online. diorang terima BB1M ni. tambah pulak ada sale 15% untuk semua buku. apalagi terus order guna RM100. so sekarang tinggal 3 keping lagi BB1M. 



kot ada pesta buku nanti boleh guna. tapi kalau xberkesempatan pergi nak abeskan baucer kat MPH online je. servis dia memang terbaik! dah pernah beli buku online sebelum guna BB1M. kengkawan kalau malas nak p kedai buku shopim kat MPH online je sonang^-^
 
Namie Beauty

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi, untung2..

AnneRaini said...

tak bestlah. popular skrg ada syarat nak guna baucer tu. alat tulis takleh lebih 20 percent..huhuhu

♥ CIKZEK ♥ said...

hbes dh 250 beli printer :D

bb_nona said...

hehee...
belanja lahh.... sy student,sy nak pki byk lg brg2,,kih3..x cukop laa sy nye baucerr,,kih3~.~

http://nonasani.blogspot.com/2013/03/2nd-giveaway-by-ohhaeen.html

bb_nona said...

http://nonasani.blogspot.com/2013/03/2nd-giveaway-by-ohhaeen.html

sy taggg.....joinn taww..huhuuu

Nisa Greennnpanda said...

untung la nana bli on9..
ari tue sy gne rm200 bli kat kdai MPH.. katenye dpt voucher PMH kalo kite gne lbh rm150 voucher BB1M tue..
nana dpt x?
sy xdpt lg, dh complain dh, hehe...

Cikna said...

Bestnye, klu dpt baucer buku ni......;-)

Farah Wawa said...

@♥ CIKZEK ♥

bli printer kat mne? sy tcari2 gak kdai yg accept baucer ni