Wednesday, May 16, 2012

SOGO Warehouse Clearance Sale....guardian for 2 hero (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

kalo sebelum neh jenjalan ke ikea and the curve. sabtu baru neh nana ikut my sis shopping kat sogo pulak. masuk je terus cari mcd sebabnya takmo bagi hero-hero tu bising. dah kenyang baru boleh jenjalan dengan aman:) 



akak nana ambek set family dinner box+happy meal+ayam goreng



sundae chocolate and strawberry


dah siap makan naek lif p level 7. baby aisy xsampai level 7 dah nanges-nanges. cian kat dia maybe sebab tak selesa ramai orang dalam lif tu. akak nana pun ajak keluar lif. naek eskalator je. dah masuk tempat sale tu tiba dua hero neh nampak tempat maen.




nana pun kata kat my sis nana willing nak jaga diorang. dah isi borang terus bebudak neh serbu masuk. 1 jam rm6. nana pun bajet sejam je la. memang cukup sejam si adek dah ajak keluar. dia da puas maen + pampers da penuh:)



best je nengok bebudak main. siap baring2 lagi atas bebola colourful neh:)



berpeluh-peluh lepas maen dalam sangkar bebola:)



si adek pulak ambek buku kat rak baca..rajen..anak buah sapa la ni:)



cantik kan budak neh warna. hero2 mintak nak maen benda neh. nana malas nak layan. tak pandai sebenarnya^-^



yang gelap tu bilik tv. diorang pasang ceta kungfu panda.



snap before keluar. dah cukup sejam. bye2 indoor playground:)


elok je nana keluar my sis pun dah siap shopping. hero2 tu excited ceta apa yang diorang maen tadi. siap mintak air lagi kata penat. da siap beli air kat foodcourt p level bawah jap my sis nak nengok kasut. then terus balek:)


 
 jom nengok sale-sale terbaru kat sogo website^-^
 
Namie Beauty

38 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonokla budak2 tu ea..hihi.,

adianiez AIDA said...

aduuuuuuuhai. lama sungguh aida tak jengah sogo! waktu study dulu, cukup suka gi shopping kat sogo... last pegi dulu rasa nyer anak sulung aida lom umur 1 tahun lagi kot hu hu hu...

ummiarissa said...

sogo selalu ada sale kan..kalau turun KL..mesti nak singgah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nana..dah lamak.atie xg Sogo.Last g masa bujang2 duluuuuuu..:D

Aida78 said...

ooo x larat nak g sogo sbb bila time sale gilerrr...org ramai sgt nak jln pun ssh jugak...

Saya Disini said...

bestnye dpt p sogo

CIK MAY said...

MCD PUN ADE FMLY SET KE?BARU TAU..SBB MCM TAK PASAN JE ADE COMBO SET TUH..KFC TAU LA.. ;)

nur anis said...

amboi..seronok bebudak tu main ye,.huhu

Cik FaRiZaM said...

budak2 la yg paling sonok bile kuar jalan2 ...ye dok??

Cik FaRiZaM said...

salam singgah n folow sini

dr
afasz.com

Ummi Iman said...

ingat nak pergi hari ni... cari baju anak ;)
tengok mood dulu. Fikir susah nak parking dengan jalan jem :)

aanie said...

sy pegi hari pertama warehouse sale tu.....ramai giler org....

NOOR FATIN said...

bestnya bawak budak2 pegi jalan2;. kita rasa happy kan sebab tgk diorang happy!! ;D

emy|farid said...

babysit anak buah ke? bestnya, hehe

tiefazatie said...

kanak2 la yg suka nie kan..hee

fieda said...

meriahnya..

::CIK LYNN:: said...

sakan diorg main...=p snang je kalu nk kaler2 pasir tu...nana kna koyak 1-1 part dlu...tabur pasir...then, koyak part lain plak...

Izan Ishak said...

bukan main syok dorg main kat situ ye. mamanya pun boleh shopping ngan aman tagnpa gangguan...hehe

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI aah,memang sonok sesangat dapat maen2 dalam tu:)

nanakimie said...

@adianiez AIDA xpe...nanti bole la jalan2 sogo lagi sis,hee....kakak n adek pun da besar:)

nanakimie said...

@ummiarissa aah,tapi nana bukan jenis yg suka shoping,hee....ikut my sis je selalu,kalau ada yg nana berkenan baru beli:)

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ w'salam sis...hee...xpe,kenangan masa bujang2 dulu:)

nanakimie said...

@Aida78 tula,sale je ramai orang kan sis:)

nanakimie said...

@Saya Disini hehe...dapat jenjalan bestla:)

nanakimie said...

@CIK MAY ada sis,akak nana beli yang set nya senang....just tambah side order je:)

nanakimie said...

@nur anis hehe.....mana xseronoknya kalau dapat maen:)

nanakimie said...

@Cik FaRiZaM iye cik farizam:)

nanakimie said...

@Cik FaRiZaM tq jengok nana kat sini,da terjah da afasz.com semalam:)

nanakimie said...

@Ummi Iman akak nana pun cari baju seluar hero2 je hari tu,tengah sale...hee...tula,mujur ada parking masa p baru ni:)

nanakimie said...

@aanie hehe..mesti banyak sis borong baju untuk adam ni:)

nanakimie said...

@NOOR FATIN aah,tumpang happy sekali,hee....asal xnampak nana je,mesti menjerit2 panggil maklang dalam tu:) takut sangat maklang dia xda...heee..

nanakimie said...

@emy|farid hehe...babysit sejam je sis:)

nanakimie said...

@tiefazatie aah,suka sangat la diorang dapat maen kat situ,hee...

nanakimie said...

@fieda meriah dengan suara budak2:)

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: hehe....tula xingat main dia camna,kang diorang main kang abes beterabur pulak pasir2 tu..huhu...tu malas nak layan tu:)

nanakimie said...

@Izan Ishak aah sis,senang sikit akak nana nak shoping:)

IntaNBerliaN said...

bestnya.. mesti seronok dorg main kan..

Zie said...

sale sale sale.. hari tu gi kl singgah jap.. sale sesaja...